Vi har ingen konkrete planer for valper nå.

Valp fra Agdesiden

Når du kjøper en valp hos oss får du en valp som har fått en god start i livet. Den har blitt godt preget og sosialisert i sine første avgjørende leveuker. Den bor inne i huset hos oss, men de siste to-tre ukene før levering trenes valpene også til å være kortere tid alene i vårt valperom i uthuset. Her er de kun få timer i døgnet, gjerne når vi har ærend ute av huset. Det er en god start på hjemme-alene trening. Den har truffet mange mennesker, og fått være sammen med de andre hundene i huset. Den har også vært på noen bilturer, og fått oppleve andre miljø enn sitt hjemmemiljø. I tillegg er den selvfølgelig fulgt opp med vaksiner og markkurer, den er helsesjekket og ID-merket, og leveres med stamtavle fra NKK. 

Vi forventer dette av våre valpekjøpere:

  • Du har satt deg godt inn i rasen og kjenner dens egenskaper og utfordringer
  • Du er innstillt på god oppfølging og videre sosialisering av valpen og vet at det krever en innsats og trening for få en god hund 
  • Du vet du må HD-fotografere og øyelyse valpen mellom 18 og 24 måneders alder
  • At hunden stilles ut minst én gang etter at den har fyllt 9 måneder
  • At det holdes en viss kontakt med oppdretter

Som oppdretter vil jeg være tilgjengelig for råd og avklaringer, og jeg oppretter Facebook-gruppe for hvert valpekull. Der kan man følge hele kullet, dele foto og spørre om hva som helst.