Valper ventes 1. april 2019

Saga av Brattalid og Brytarspetzens Eros

Saga og Eros parret seg 28. januar, og beregnet valping er 1. april. Saga er bekreftet drektig med et romslig kull. Både Saga og Eros er rolige, harmoniske hunder med god helse. De er begge øyelyst fri og har A-hofter. Saga er også sjekket fri for patella luksasjon. 

Eros er Norsk og Svensk utstillingschampion. Saga har ett certifikat fra utstilling.

Valpenes stamtavle kan du se i bilde under. Eros linjer er ikke veldig utbredt i Norge, noe som var viktig i valg av hannhund til Saga. Dersom det kommer ei lovende tispe i dette kullet, blir hun værende hos oss.

Alle valpene er solgt.

Brytarspetzens Eros Foto: Kaj SKäre
Saga av Brattalid Foto: Hilde Bergendal
Saga på fjelltur

Valper født 30. mars

På kvelden den 30. mars, gikk Saga i fødsel, etter en rolig oppblokking. Valpene ble født helt uten komplikasjoner, 3 tisper og 3 hanner. Alle hadde god fødselsvekt, mellom 300 og 420 gram. Så det var et skikkelig kull med store valper hun gav oss denne gangen. Saga gjorde som vanlig en fantastisk jobb både under fødselen og i valpeperioden. Vi hadde noen intense, men herlige uker med dette siste kullet til Saga. Min venninne Petra var valpepasser, slik at valpene og Saga hadde godt med tilsyn. - Vi har valgt å beholde lille Mímósa selv, den siste anledningen til å beholde en valp etter Saga. De andre 5 valpene har alle fått sine nye hjem, og vi gleder oss til å følge dem videre.