Vi venter valper på Saga og Trym Raudur

I dag har vi endelig fått bekreftet at Saga er drektig med Trym Raudur! Lars på Kongsberg dyreklinikk telte valper og mener det er et stort fint kull på 6 valper. Vi er så glade, og nå er det bare å glede seg videre! Sagas termin er 22. september.

Min mor og jeg hadde en flott tur til Rogaland for å la Saga møte Trym Raudur. Magnea Melrós var også med og vi hadde 3 flotte dager med hundene. Vi ble godt tatt imot av Trym sin eier Marit Irene Lillebø, og vi hadde også gleden av å hilse på Kari Ommedal og hennes Hera. 

Vi planlegger nytt kull høsten 2015

Saga av Brattalid, foto Eskil Bjørnø

Vi får svært gode tilbakemeldinger på det første kullet med Agdesidenvalper etter Saga og Askur av Alvedans, og vi gleder oss veldig til det neste. 

Saga forventes å komme i løpetid sommeren 2015. Vi prøver da en parring med fine Trym Raudur, eid av Marit Irene Lillebø. Trym har  oppnådd 2 cert på utstilling, og har god helse. HD-status A og øyenlyst fri. Innavlsgraden på et fiktivt kull mellom Saga og Trym er 0 på 5 generasjoner. Trym er ca 46 cm og ca 17 kg. Han bjeffer lite, og aldri når det kommer besøk (dårlig vakthund😉), går løs på gården, og er med i sauefjøset, springer ikke etter biler, er en rolig og glad hund.

Vi håper at Saga og Trym finner tonen, og at det blir et flott kull!