Morsomt gjensyn!

Askur av Alvedans, Adesidens Fífa, Fönix, Samur Freyr og Fjóla, sist Saga av Brattalid. Valpene er altså flankert av far og mor :)

Pinne er GØY!

Hele gjengen fikk god fart på labbene!

Fífa syns hun var sjefen over pinnen :)

Saga og Fjóla lørdag kveld, koselig bilde av mor og datter tatt av Roy Mindor Rokstad

Søndag den 14. desember fikk vi fint besøk her på Hynnemoen!
Da kom 4 av de 5 valpene til Saga og Askur på besøk. Fjóla som bor i Sykkylven med familien sin hadde til og med kommet! Fjóla fikk vi sett ekstra mye til fordi hun kom på lørdag allerede 🙂. Hun og Saga koste seg veldig på lørdags kvelden, leik og morro etter en liten oppdragerrunde fra mor 😉.
Vi startet treffet med å gå en god tur med hundene. Pappa Askur og Hermína var også med, så det var 7 hunder på tur! Min Baldur var på "ferie" på Nævestad, han trives best uten så mye ståk rundt seg 🤩.
Valpene fikk være løse, og de hadde det veldig morro sammen. Jeg tror alle hundeeierne koste seg med å se sin unghund sammen med mange søsken. Som oppdretter må jeg si det var en stor glede å se de fine hundene, og få høre fra eierne hvor fornøyde de var med dem. Jeg vil også takke hver og en valpekjøper for å ha gjort en super jobb med dem 🙂.
Etter turen var vi menneskene inne og spiste Tronds ferske suppe, og alle valpene og Saga var også med inn. De oppførte seg eksemplarisk og alle koste seg veldig. Takk alle sammen for en fin dag!
Kos dere med bildene, tatt av Hans Thollef Bergan og Eskil Bjørnø.