Dranga Magnea Melrós

Nyheter om Melrós

Bildet er fra en hyggelig hundehelg hos Hans Thollef Bergan. Melrós har sin første introduksjon til agility, noe hun likte godt.

Dranga Magnea Melrós er snart to år, og er nylig HD-røntget. Melrós har HD-status C, som er svak HD. Heldigvis er HD C sjelden et problem for den islandske fårehund, men som avlshund skal hun kun parres med hannhunder med HD A, altså fri. I Melrós sin stamtavle er det friske hunder med lite HD.

Melrós er øyenlyst uten anmerkninger.

Hun har oppnådd excellent på flere utstillinger og er med dette klar for å settes inn i avlen. Men hun skal stilles noen flere ganger i løpet av vinteren, og vi håper på gode resultater.

Til hverdags er hun en blid og aktiv hund, som elsker trening og tur. Verdens mest kjærlige hund for dem hun kjenner. Fremmede skal hun bli kjent med, så hengir hun seg til dem også.

Magnea Melrós oktober 2015

Magnea Melrós

Vi har kjøpt en flott valp på Island. Hun heter Dranga Magnea Melrós, og er etter Dranga Hetja og Sjónarhóls Kolur. Begge foreldrene er flotte hunder med god helse (HD-status A) og godt lynne. Magnea ble født 30. januar 2015, og flytter til oss første helgen i juni. Min datter Frida og jeg var og hilste på Magnea, og bestemte at det skulle være henne, i mars. Nå teller vi bare ned til nytt familiemedlem 🙂

Tusen takk til Hrefna Sigfúsdóttir og Ágúst Ágústsson for at vi har fått kjøpe denne fine valpen! Vi lover å gi henne et godt liv i vår familie. 

Det er Gústi som har tatt de fine bildene av Magnea Melrós.

Frida og jeg har vårt første møte med valpen

Magnea Melrós har nå vært hos oss i 4 måneder, og vi har blitt godt kjent. Hun er en skjønn og tillitsfull unghund, som vi er veldig fornøyd med. Vi går på valpekurs hver mandag og hun trives med å trene masse! Utfordringen min er å bruke nok tid på treningen, men vi får til noen gode økter hver uke.