Valper i fremtiden

Avventer valpekull

Jeg har dessverre fått en sykdomsdiagnose som gjør at foreløpige planer om valper er lagt på vent. Når/hvis min helse bedrer seg, og det blir aktuelt med valper, så oppdaterer jeg hjemmesiden med de konkrete planene. Inntil videre vil jeg råde dem som leter etter valp til å kontakte Tulla Schmedling som er valpeformidler i Norsk  Islandshundklubb.

NUCH Surtsey´s Y-Yldís

Blida. Foto: Hilde Anette Lia

Vi håper på et kull på Surtsey´s Y-Yldís - Blida - høst 2020. Blida er HD-røntget fri og øyelyst fri våren 2019. Blida fylte 3 år i februar 2020.

Blida er en meget snill og kjærlig tispe, veldig rolig og lett håndterlig. Hun har gjort det godt på utstillinger så langt i sitt unge liv, og ble norsk utstillingschampion i april 2019.

 

Saga av Brattalid

Saga er kennelens stamtispe, og har fått 4 valpekull hos oss. 18 avkom er i Norge, mens én er solgt til Danmark og én til Island. Saga er ei frisk og livlig frøken, meget snill og rolig. Samtidig leken og bestemt. Saga er fri for HD og øyelyst fri, og fri for patella. Saga er venn med de fleste, og en super oppdrager for valpene sine. Saga har vært en drøm for en fersk oppdretter, lett å parre, føder enkelt og er en fantastisk mor.

Saga skal ikke ha flere valper.

Interessert i valp?

Dersom det er interesse for valp fra ei av våre tisper er du velkommen til å ta kontakt. Gjerne på epost til hilde.bergendal@gmail.com.