Valper i fremtiden

Agdesiden´s Fura Fjallarós

Fura Fjallarós

Agdesiden´s Fura Fjallarós er født i 2015, datter av Saga av Brattalid og Trym Raudur. Fura er ei herlig tispe. Vakker og snill, god størrelse. Fura skal helsesjekkes våren 2019 og stilles ut, og vil forhåpentligvis være klar for et valpekull våren 2020. 

Det er Stine og Jonas i Froland som eier Fura, og dette kullet skal de ha med støtte fra meg.

Oppdatering Fura: 17. mars 2019: Fura ble stillet ut på NKK Kristiansand, og fikk Excellent, CK, reserve cert og CACIB! Samme dag ble hun øyelyst fri.

NUCH Surtsey´s Y-Yldís

Blida. Foto: Hilde Anette Lia

Vi håper på et kull på Surtsey´s Y-Yldís - Blida - sommeren 2020. Blida er HD-røntget fri og øyelyst fri våren 2019. Blida fylte 2 år i februar 2019.

Blida er en meget snill og kjærlig tispe, veldig rolig og lett håndterlig. Hun har gjort det godt på utstillinger så langt i sitt unge liv, og ble norsk utstillingschampion i april 2019.

 

NUCH Dranga Magnea Melrós

Dranga Magnea Melrós

NUCH Dranga Magnea Melrós skal trolig ha sitt andre kull i 2021. Innen vi avgjør dette skal vi se ann helseresultater fra det første kullet.

Melrós er ei meget hengiven og søt tispe, samtidig er hun meget energisk, lettlært og krever å få brukt seg. Melrós har et valpekull fra vinter 2018, og dette har blitt snille, glade hunder, men med mye energi. Melrós sine avkom selges til dem som har lyst på en treningsvillig hund med vilje, livsglede og kjærlighet. Melrós er en klassisk Islandshund, som vet å bruke stemmen sin 😉

Saga av Brattalid

Saga er kennelens stamtispe, og har fått 4 valpekull hos oss. 18 avkom er i Norge, mens én er solgt til Danmark og én til Island. Saga er ei frisk og livlig frøken, meget snill og rolig. Samtidig leken og bestemt. Saga er fri for HD og øyelyst fri, og fri for patella. Saga er venn med de fleste, og en super oppdrager for valpene sine. Saga har vært en drøm for en fersk oppdretter, lett å parre, føder enkelt og er en fantastisk mor.

Saga skal ikke ha flere valper.

Interessert i valp?

Dersom det er interesse for valp fra ei av våre tisper er du velkommen til å ta kontakt. Gjerne på epost til hilde.bergendal@gmail.com eller på mobilnummer 93293029.